Mikkel Nybro Møller, Analyst Assistant, Wealth Management

Mød Mikkel der til daglig læser MSc. Matematik-økonomi på Københavns Universitet.

“Som Analyst Assistant i Wealth Management hos Carnegie er jeg blevet en integreret del af et meget dedikeret investeringsteam. Det er yderst lærerigt, og har givet mig en dyb forståelse for, hvordan mine teoretiske kompetencer fra min uddannelse i matematik-økonomi kan omsættes til praksis. Mit arbejde har vist mig, at disse kompetencer har en direkte og værdifuld anvendelse i erhvervslivet. Det har givet mig meget motivation både på arbejdet og i min uddannelse.

En af de store fordele ved afdelingen er, at den ikke er så stor, hvilket betyder, at jeg har fået en høj grad af ansvar og mulighed for at beskæftige mig med en bred vifte af arbejdsopgaver, lige fra at udarbejde præsentationsmateriale til håndtering af data og automatisering af arbejdsprocesser. Denne alsidighed er udfordrende, men også utrolig spændende og bidrager til min udvikling på mange forskellige områder.

En af de ting, der virkelig har gjort indtryk på mig, er Carnegies dedikation til at støtte og udvikle studerende. Dette kommer tydeligt til udtryk gennem de kurser, der tilbydes, samt mine kollegers vilje til at dele deres viden og erfaringer. Det skaber en atmosfære af læring og vækst, som er inspirerende at være en del af.

Alt i alt er arbejdet som studentermedhjælper hos Carnegie en berigende oplevelse, der giver mig et dybere indblik i finansverdenen og investeringsprocessen. Jeg ser frem til at lære mere og fortsætte med at bidrage til teamet her hos Carnegie og til de kommende spændende opgaver, der venter.”

Related articles