Arbejdskultur - med plads til ambitioner og forskellighed

Commitment, Customer Focus & Competence er de kerneværdier, Carnegies arbejdskultur bygger på. Dagligdagen på Christianshavn er præget af stort engagement, teamwork og dialog.

Vi er hver især dedikeret til at levere det, vores kunder forventer af os, og samtidig hjælper vi med at spille hinanden gode.

Hos Carnegie vil du opleve en ambitiøs og inkluderende arbejdskultur med plads til forskellighed. Vil du lære Carnegie bedre at kende, kan du læse mere her.

Læs mere

Hvad kan vi også tilbyde dig

Vi arbejder hele tiden på at være en arbejdsplads, som du kan være tilfreds med og stolt af. Kort sagt, vi samler på tilfredse medarbejdere.

Udover spændende jobmæssige udfordringer og et udviklende arbejdsmiljø tilbyder vi bl.a. videreuddannelse, mange sociale arrangementer og et højt niveau af personalegoder, herunder en attraktiv pensionsordning, tandforsikring og sundhedsforsikring, 6 ugers ferie, omsorgsdage, gode barselsforhold og meget mere.

Læs mere

For dig der er studerende

I Carnegie er studenterne en vigtig del af hverdagen. Det er ikke blot en påstand; det afspejler sig i de opgaver og projekter, studenterne får ansvar for.

Et studiejob i Carnegie giver dig mulighed for at samarbejde med nogle af de dygtigste specialister.

Her kan du læse mere om studenternes arbejdsdag i Carnegie.

Læs mere

Rekruttering og onboarding

Vi ønsker at give dig en god oplevelse, når du søger job i Carnegie. Det gør vi blandt andet gennem god dialog under hele forløbet.

Både du og vi har en stor interesse i, at du hurtigst muligt bliver klædt på til at få succes i jobbet, både fagligt og socialt. Bl.a. vil du gennem et omfattende introduktionsprogram blive introduceret til hele organisationen.

Læs mere