Behandling af personoplysninger

Carnegie behandler personoplysninger som dataansvarlig i forbindelse med levering af serviceydelser. Carnegie informerer nærmere om dette i forbindelse med indsamlingen af personoplysningerne, for eksempel ved oprettelse af kundeforhold.

Når du anmoder Carnegie om at blive kontaktet, for eksempel på hjemmesiden, eller når du tilmelder dig et arrangement, behandler vi de oplysninger, som du giver os, til brug for vores kontakt med dig. Vi behandler også virksomhedsoplysninger fra cvr og Bisnode Market Profile, som kan indeholde personoplysninger på kontaktpersoner i en virksomhed. Vores grundlag for behandling af disse personoplysninger er Carnegies interesse i at kunne markedsføre produkter og serviceydelser. Du kan altid anmode om, at dine oplysninger bliver slettet, hvis du ikke ønsker yderligere dialog med Carnegie. I øvrige tilfælde vil oplysningerne blive slettet efter 18 måneder, hvis du ikke bliver oplyst om andet. 

Når du tilmelder dig Carnegies nyhedsbrev ”Carnegie Indsigt” på hjemmesiden, vil vi registrere dit navn og din e-mailadresse, så vi kan sende nyhedsbrevet. Du giver ved tilmeldingen samtykke til, at vi også må kontakte dig på e-mail med andre informationer om vores produkter og serviceydelser. Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet eller anden information fra os, kan du kontakte os og bede om, at dine oplysninger bliver slettet.  

Carnegies indgangsdør kameraovervåges. Det sker for at forebygge og undersøge eventuelle lovovertrædelser og for at beskytte besøgende og ansattes sikkerhed. Optaget materiale slettes efter 30 dage. 

Når du ringer til vores Kundeserviceafdeling, vil telefonopkaldet blive optaget. Det sker for, at Carnegie kan overholde lovmæssige forpligtelser. 

Du har altid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, Carnegie behandler om dig. Du har endvidere ret til at anmode om ændring af forkerte oplysninger og sletning af oplysninger, begrænsning af behandlingen og overførsel af oplysninger. Sådanne forespørgsler og andre spørgsmål om Carnegies behandling af personoplysninger kan rettes til Carnegies databeskyttelsesrådgiver (DPO) på dpo@carnegie.dk.

Flere oplysninger om behandling af personoplysninger kan findes i Carnegies Generelle forretningsbetingelser.

En eventuel klage over Carnegies behandling af personoplysninger kan rettes til Datatilsynet.