For dig der er studerende

Studiejob i Carnegie

I Carnegie er studerende en vigtig del af hverdagen. Det er ikke en påstand; det afspejler sig i de opgaver og projekter, du som studerende får ansvar for. Et studiejob i Carnegie giver dig mulighed for en stejl indlæringskurve og mulighed for at arbejde sammen med nogle af dygtigste specialister i den finansielle sektor.

Vores studerende er enten i gang med sidste år af en bachelor eller har påbegyndt en kandidatuddannelse, typisk inden for FIR, FIN, FSM, AEF, Polit, Mat/Øk eller tilsvarende finansiel uddannelse. Arbejdstiden tilrettelægges i samarbejde med dig, så det passer med dine studier.

Ledige Stillinger

Mød vores studenter

I Carnegie er studenterne en vigtig del af hverdagen. Det er ikke blot en påstand; det afspejler sig i de opgaver og projekter, som studenterne får ansvar for. Et studiejob i Carnegie giver dig mulighed for at arbejde sammen med nogle af nordens førende specialister inden for hver deres felt.

Her kan du læse mere om de studerendes arbejde i Carnegie.

Mød vores studerende

Carnegie Triple A Award

Carnegie Triple A Award  uddeles for toppræstationer inden for fagområderne; Finansiering, Eksternt Regnskab og Virksomhedshandel. Hvis du ønsker at komme i betragtning til at modtage 2023 prisen, så send en kort beskrivelse af dig selv sammen med karakterudskrift senest d. 31. juli 2023 til HR Koordinator Siw Sørensen på e-mail adressen siw.soerensen@carnegie.dk.

Med prisen følger et diplom, et kontantbeløb og tilbud om karriererådgivning af Carnegie.

 

Triple A Award