Fie Saabye, Analyst, Investment Banking

Mød Fie der til daglig læser Cand. merc. FIR på Copenhagen Business School.

“Som Analyst hos Carnegie i Investment Banking berører man et bredt spektrum af M&A-processen, eftersom man assisterer på projekter helt fra pitch til eksekvering. Arbejdsopgaverne er varierende og involverer alt fra virksomhedsspecifikke analyser, køberscreeninger, kortlægning af peers og værdiansættelse til udarbejdelsen af præsentationsmateriale. Den brede berøringsflade giver et godt indblik i de projekter, afdelingen er involveret i og skaber et solidt fundament for fremtidig udvikling. Arbejdet med finansielle og strategiske problemstillinger fremmer ligeledes studieoplevelsen, eftersom det forbinder teoretisk viden med praktisk udførsel.

Udover et højt fagligt niveau har Carnegie stor fokus på den enkelte medarbejders personlige udvikling. Dette kommer blandt andet til udtryk gennem adgangen til et bredt udvalg af kurser, der styrker både personlige og faglige kompetencer.

Arbejdskulturen kendetegnes ved et fladt hierarki og åbent kontorlandskab, hvilket sammen med teamets store fokus på samarbejde og gensidig støtte skaber en unik kultur. Teamet er særdeles villige til at lære fra sig, hvilket medvirker til en stejl læringskurve og skaber muligheden for at påtage sig ansvar efter behov. Denne hjælpsomhed har personligt gjort stort indtryk på mig og været afgørende for, at man hurtigt bliver en integreret del af teamet. Hertil har de sociale arrangementer bidraget til at fremme kendskabet til alle i organisationen, hvilket har været med til at opbygge en fællesskabsfølelse på tværs af afdelinger”.

Related articles