Arbejdskultur

God mulighed for at realisere dine personlige mål

Vores medarbejderes viden og kompetencer er Carnegies kerneprodukt. Du får nogle af branchens dygtigste sparringspartnere og dermed de bedste muligheder for at udvikle dig.

Vores organisationsstruktur er flad, og derfor bliver gode idéer hurtigt omsat til handling. Alles bidrag og input er vigtige, også dit.

Jo større ansvar du tager, jo mere får du mulighed for at skabe resultater og realisere dine personlige mål. Det er medarbejdernes initiativ og engagement, der er afgørende for Carnegies fortsatte succes. Og vi leverer de optimale rammer.

Hvad siger vores kolleger

Nedenfor kan du se, hvad vores medarbejdere siger om arbejdslivet i Carnegie. Hvis relevant, kan du også besøge siden, hvor vores studenter beskriver deres oplevelse af Carnegie som arbejdsplads.

Passion

”Der er rigtig mange ildsjæle i Carnegie, det er præcis derfor, jeg er så glad for at arbejde her.”

De bedste specialister på alle pladser

“Vi er gode til vidensdeling. Det giver masser af mulighed for faglig sparring, da man er omgivet af en mangfoldighed af kompetencer.”

Ansvar og læring

”Carnegie giver mig mulighed for udvikling ved at udvise tillid til mig og give mig ansvar. Jeg kan lide det ambitiøse og til tider krævende miljø kombineret med den uformelle dagligdag.”

Teamwork og gensidig respekt

”På teamet komplimenterer vi hinanden godt og løfter i flok. Vi har det samtidig sjovt, og det er vigtigt for mig.”

”Jeg føler mig værdsat og respekteret for min arbejdsindsats, og jeg fornemmer tydeligt, at mit bidrag til teamet gør en forskel.”

En del af noget større

”Jeg oplever at være en del af noget større, hvor jeg får indflydelse, og hvor jeg føler mig som en del af holdet, det sætter jeg stor pris på.” 

Er du vores nye kollega?

Vi opslår ledige stillinger her på vores hjemmeside, på jobsites og på LinkedIn. Under Ledige Stillinger kan du skrive dig op til at modtage information om relevante ledige stillinger.

Har du spørgsmål til rekruttering eller Carnegie som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte os.

HR Manager
Dorte Nielsen
dorte.nielsen@carnegie.dk
Mobil: +40 18 94 39
HR Koordinator
Siw Sørensen
siw.sørensen@carnegie.dk
Mobil: +45 30 72 10 12
Ledige stillinger