Frederik Kofmann, Analyst, Investment Banking

Mød Frederik der til daglig læser Cand. merc. FSM på Copenhagen Business School.

“Som Analyst i Investment Banking er jeg engageret i en bred vifte af projekter relateret til origination og execution af M&A-processer. Dette indebærer f.eks. udarbejdelsen af præsentationsmateriale i forbindelse med pitches, teasers og IMs men også opgaver i forhold til køberscreeninger, kortlægning af peergrupper og værdiansættelse. Denne alsidighed i opgaver sikrer, at man som Analyst opnår et unikt indblik i alle faser af M&A-processen men også indsigt i en lang række industrier og dertilhørende forretningsmodeller.

Foruden eksponeringen til udfordrende projekter og opgaver, som i sig selv danner et solidt grundlag for udviklingsmulighederne i Carnegie, lader firmaet til at være særdeles bevidst om den enkelte medarbejders udvikling. Dette kommer f.eks. til udtryk ved tilbuddet om træning af såvel personlige som arbejdsrelaterede kompetencer – forleden brugte jeg fem timer med en tidligere DR-nyhedsvært på at træne kropssprog og kommunikation. Dertil skal nævnes den store grad af villighed blandt mere erfarne medarbejdere til at lære fra sig og lede én på rette vej.

Investment Banking teamet kan bedst beskrives som en mangfoldighed af personligheder og kompetencer, der mødes i et stærkt fællesskab. Teamet udviser en bemærkelsesværdig sammenhængskraft og vilje til at løfte i flok, hvilket skaber et miljø, hvor samarbejde og gensidig støtte er i højsædet. Carnegies arbejdskultur er præget af et stærkt ansvars- og kvalitetsfokus på tværs af afdelinger og landegrænser, men et fladt hierarki og åbent kontorlandskab fremmer en kultur, hvor viden deles frit, og alle bidrager til hinandens udvikling”.

Related articles