Frederik Lassen, Analyst, Investment Banking

Mød Frederik der til daglig læser Cand. merc. FSM på Copenhagen Business School.

“Min første tid som Analyst i Carnegie har været en faglig og personlig fornøjelse. Et velplanlagt introduktionsprogram samt venlighed og hjælpsomhed fra kollegaer betød, at man hurtigt var på sporet og i gang med de første opgaver.

Som Analyst i Carnegies afdeling for Investment Banking supporterer man projekter omhandlende en række spændende virksomheder. Det giver eksponering til en bred vifte af industrier og tilknyttede forretningsmodeller. Arbejdet med finansielle og strategiske problemstillinger hos Carnegie, kan nemt overføres til læring på studiet, hvilket gør arbejdet sjovt og motiverende.

Opgaverne som Analyst varierer fra dag til dag, hvilket giver en bred forståelse af de projekter, som afdelingen er engageret i. Konkret kan opgaverne indeholde alle elemeter af transaktionsprocessen både i origination- og execution-fasen. Jeg har eksempelvis arbejdet med præsentationsmateriale, køberscreeninger, dataindsamling, peer-mappings, værdiansættelser og selskabsspecifikke analyser.

Carnegie har stor fokus på personlig udvikling hos deres Analysts. Det kommer til udtryk gennem muligheder for kurser indenfor både personlige og arbejdsrelaterede kompetencer, som for eksempel i personlig planlægning eller finansiel teori. Derudover oplever man en stor grad af villighed til at lære fra sig hos de mere erfarne kollegaer.

Kulturen i Carnegie indeholder stor faglig stolthed, hvilket afspejles i forventningen til det udarbejdede materiale. Det betyder frihed under ansvar og høj grad af selvstændighed. Samtidigt oplever man respekt for de forskellige niveauer af erfaring og altid grundig feedback, hvilket bidrager til en stejl læringskurve. Denne hjælpsomhed og vidensdelingen er ikke specifik for Investment Banking, men mærkes på tværs af både afdelinger og landegrænser.”

Related articles