Carnegie Triple A Award

Anerkendelse af høj faglighed og engagement

Jacob Bastholm, Head of Investment Banking udtaler:

”Carnegie Triple A Award er indstiftet, da vi i Carnegie ønsker at motivere til høj faglighed og engagement, og fordi vi ønsker at anerkende studerende, der opnår absolutte topresultater. Samtidig vil vi gerne skabe gode relationer til dygtige unge mennesker.

For at bidrage til den fortsatte udvikling af danske virksomheder og skabe vækst for Danmark, så er det vigtigt, at vi uddanner suverænt dygtige personer til investment banking. En karriere i investment banking kræver mange kvalifikationer. Med denne pris sætter vi fokus på fagområderne; Finansiering, Eksternt regnskab og Virksomhedshandel. 

I investment banking bidrager vi til samfundets udvikling gennem at ressourcer bliver anvendt, hvor de gør mest nytte fremadrettet. Blandt andet kan en medarbejder i investment banking være involveret i at få tilført ressourcer til nye teknologier, sørge for at de rigtige kompetencer sættes sammen og eksisterende industrier effektiviseres. Den teoretiske ballast er fundamentet for det arbejde.”

Kvalitetssikret samarbejde mellem uddannelse og erhvervslivet

Jacob Gadensgaard fortæller positivt om prisens anerkendelse:

”Uddelingen af denne pris er en flot gestus, der demonstrerer Carnegies anerkendelse af og interesse i høj faglighed og præstationer på studiet. Initiativer som dette er med til at fremme engagement og vil altid blive værdsat af studerende.”

Awarden 2022

Carnegie Triple A Award vil også i 2022 blive uddelt for toppræstationer inden for fagområderne; finansiering, eksternt regnskab og virksomhedshandel. Hvis du ønsker at komme i betragtning til at modtage 2022 prisen, så send en kort beskrivelse af dig selv sammen med karakterudskrift til HR Koordinator Siw Sørensen på e-mail adressen siw.soerensen@carnegie.dk

 Med prisen følger et diplom, et kontantbeløb og tilbud om karriererådgivning af Carnegie.

Carnegie Triple A Award

Triple A Award 2022
Triple A Awards

Triple A Award 2022

Carnegie Triple A Award vil også i 2022 blive uddelt for toppræstationer inden for fagområderne;...

Triple A Award 2021
Triple A Awards

Triple A Award 2021

På foto ses fra venstre Jacob Bastholm, Head of Investment Banking, Jacob Gadensgaard, vinder af...

Læs mere