Carnegie Triple A Award

Line Plesner Støttrup Thomsen og Harald Skjelbred-Knudsen afsluttede i sommeren 2019 deres bachelor i HA Almen på henholdsvis Aarhus Universitet og Copenhagen Business School. Begge har opnået enestående præstationer i corporate finance relaterede fag. Det er en fornøjelse at belønne Line og Harald med Carnegies Triple A Award.

Det er syvende gang, Carnegie uddeler prisen. Med prisen følger et diplom, et kontantbeløb og tilbud om karriererådgivning af Carnegie.

Anerkendelse af høj faglighed og engagement

Jacob Bastholm, Head of Investment Banking udtaler:

Carnegie Triple A Award er indstiftet, fordi vi i Carnegie ønsker at motivere til høj faglighed og engagement, og fordi vi ønsker at anerkende studerende, der opnår absolutte topresultater. Samtidig vil vi gerne skabe gode relationer til dygtige unge mennesker.

For at sikre den fortsatte udvikling af danske virksomheder og dansk konkurrenceevne er det vigtigt, at vi uddanner suverænt dygtige personer til investment banking. Hvis man ønsker en karriere inden for investment banking, er fagområderne; Finansiering, Eksternt regnskab og Virksomhedshandel særligt relevante.  

I investment banking bidrager vi til samfundets udvikling ved at facilitere, at ressourcer bliver anvendt, hvor de gør mest nytte. Blandt andet kan en medarbejder i investment banking være involveret i at få tilført ressourcer til nye teknologier og til effektivisering af eksisterende industrier. Den teoretiske ballast er fundamentet i det arbejde, men for at den viden kan blive nyttig, så skal man selvfølgelig også være i stand til at sætte sig ind i den enkelte virksomhed, dens situation og det marked, den opererer i. Det er noget, man kun opnår gennem praktisk erfaring”.

Kvalitetssikret samarbejde mellem uddannelse og erhvervslivet

Line Plesner Støttrup Thomsen, glæder sig over Carnegies initiativ:

Et initiativ som denne pris viser, at erhvervslivet har lyst til at engagere sig i de studerende og interesserer sig for vores fremtid”.

Harald Skjelbred-Knudsen fortæller positivt om prisens motiverende effekt:

Med denne pris signalerer Carnegie, anerkendelse af faglig tyngde. Det fremmer et kvalitetssikret samarbejde mellem uddannelse og erhvervslivet og er unægteligt en ekstra motivationsfaktor for os studerende.”

Awarden 2021

Carnegie Triple A Award vil også i 2021 blive uddelt for toppræstationer inden for fagområderne; finansiering, eksternt regnskab og virksomhedshandel. Hvis du ønsker at komme i betragtning til at modtage 2021 prisen, så send en kort beskrivelse af dig selv sammen med karakterudskrift til HR Koordinator Siw Sørensen på e-mail adressen siw.soerensen@carnegie.dk

Carnegie Triple A Award

Triple A Award 2021
Triple A Awards

Triple A Award 2021

Carnegie Triple A Award vil også i 2021 blive uddelt for toppræstationer inden for fagområderne;...

Vindere 2019
Triple A Awards

Vindere 2019

På foto ses fra venstre Lucas Eichild, Formand for Carnegie Triple A komiteen og tidligere...

Læs mere