Carnegie Triple A Award

Anerkendelse af høj faglighed og engagement

Jacob Bastholm, Head of Investment Banking udtaler:

”Carnegie Triple A Award er indstiftet, da vi i Carnegie ønsker at motivere til høj faglighed og engagement, og fordi vi ønsker at anerkende studerende, der opnår absolutte topresultater. Samtidig vil vi gerne skabe gode relationer til dygtige unge mennesker.

For at bidrage til den fortsatte udvikling af danske virksomheder og skabe vækst for Danmark, så er det vigtigt, at vi uddanner suverænt dygtige personer til investment banking. En karriere i investment banking kræver mange kvalifikationer. Med denne pris sætter vi fokus på fagområderne; Finansiering, Eksternt regnskab og Virksomhedshandel. 

I investment banking bidrager vi til samfundets udvikling gennem at ressourcer bliver anvendt, hvor de gør mest nytte fremadrettet. Blandt andet kan en medarbejder i investment banking være involveret i at få tilført ressourcer til nye teknologier, sørge for at de rigtige kompetencer sættes sammen og eksisterende industrier effektiviseres. Den teoretiske ballast er fundamentet for det arbejde.

Kvalitetssikret samarbejde mellem uddannelse og erhvervslivet

Lasse Søndergaard Kirkvald, vinder af Triple A Award 2022:

”Carnegies engagement i at værdsætte toppræstationer inden for relevante corporate finance fag på CBS er med til at motivere unge og er for mange med til at give den sidste gnist når timerne bliver sene i læsesalen på CBS. Triple A prisen er derfor et eksempel på, hvordan Carnegie effektivt motiverer unge studerende på CBS til at give en ekstra indsats inden for fagområder relevante for Investment Banking og Private Equity”.

Muhammad Hunain Sarwar, vinder af Triple A Award 2022:

”Triple A Award er et fedt initiativ som demonstrerer i hvor høj grad Carnegie anerkender høj faglighed og hårdt arbejde på studiet. Priser som denne fremmer engagement blandt studerende og giver ligeledes studerende en ekstra motivationsfaktor for at yde sit bedste på skolebænken”.

Patrick Kjær, vinder af Triple A Award 2022:

”Carnegies Triple A Award er en flot anerkendelse af resultater på studiet. Initiativet er motivationsfremmende og særdeles værdsat blandt studerende”.

Triple A Award 2023

Carnegie Triple A Award vil også i 2023 blive uddelt for toppræstationer inden for fagområderne; Finansiering, Eksternt Regnskab og Virksomhedshandel. Hvis du ønsker at komme i betragtning til at modtage prisen, så send en kort beskrivelse af dig selv sammen med karakterudskrift senest d. 31. juli 2023 til HR Koordinator Siw Sørensen på e-mail adressen siw.soerensen@carnegie.dk.

Med prisen følger et diplom, et kontantbeløb og tilbud om karriererådgivning af Carnegie.

Triple A Award 2022

På foto ses fra venstre Jacob Bastholm, Head of Investment Banking, Lasse Søndergaard Kirkvald, vinder af Triple A Award,
Muhammad Hunain Sarwar, vinder af Triple A Award,
Patrick Kjær, vinder af Triple A Award og
Christian Futtrup, Senior Associate i Carnegie Investment Banking, formand for Carnegie Triple A komiteen samt tidligere vinder.

Triple A Award 2021

På foto ses fra venstre Jacob Bastholm, Head of Investment Banking,
Jacob Gadensgaard, vinder af Triple A Award og
Anders Egelund, Managing Director i Investment Banking.

TRIPLE A AWARD Tidligere vindere

Line Plesner Støttrup Thomsen (2019), Harald Skjeldbred-Knudsen ( 2019), Aadne Ellingsberg (2018), Anders Jarmer (2018), Frederik Halberg Christiansen (2018), Thomas Pedersen (2018), Christian Futtrup (2017), Thomas Bjørn Hansen (2017), Kristian Idland Melchior (2017), Jens Dueholm (2016), Kasper Post Lyngbirk (2016), Mads Gjellerup (2016), Morten Friis Jensen (2015), Lucas Eichild (2013)