Carnegie Triple A Award

Anerkendelse af høj faglighed og engagement

Jacob Bastholm, Head of Investment Banking udtaler:

”Carnegie Triple A Award er indstiftet, da vi i Carnegie ønsker at motivere til høj faglighed og engagement, og fordi vi ønsker at anerkende studerende, der opnår absolutte topresultater. Samtidig vil vi gerne skabe gode relationer til dygtige unge mennesker.

For at bidrage til den fortsatte udvikling af danske virksomheder og skabe vækst for Danmark, så er det vigtigt, at vi uddanner suverænt dygtige personer til investment banking. En karriere i investment banking kræver mange kvalifikationer. Med denne pris sætter vi fokus på fagområderne; Finansiering, Eksternt regnskab og Virksomhedshandel. 

I investment banking bidrager vi til samfundets udvikling gennem at ressourcer bliver anvendt, hvor de gør mest nytte fremadrettet. Blandt andet kan en medarbejder i investment banking være involveret i at få tilført ressourcer til nye teknologier, sørge for at de rigtige kompetencer sættes sammen og eksisterende industrier effektiviseres. Den teoretiske ballast er fundamentet for det arbejde.

Kvalitetssikret samarbejde mellem uddannelse og erhvervslivet

Celeste Christine Arndal, vinder af Triple A Award 2023:

”Carnegies Triple A Award er en engagerende og værdsat anerkendelse blandt studerende. Det skaber en værdifuld relation mellem modtagere af awarden og Carnegie, som er med til at motivere studerende til at opnå topresultater i Coporate Finance relaterede fag”.

Gustav Corfitz Andersen, vinder af Triple A Award 2023:

“Triple A Award har bidraget til at motivere engagement på studiet, og det er en værdsat anerkendelse af faglige resultater.”

Jacob Roaldseth, vinder af Triple A Award 2023:

”Carnegies Triple A Award er en flot udmærkelse, der anerkender hårdt arbejde i fag der er relevante for en karriere inden for Investment Banking. Prisen er meget værdsat blandt de studerende og giver ekstra motivation, når timerne bliver lange. Ultimativt demonstrerer den Carnegies stærke fokus på de studerende og bidrager til at opbygge relationer mellem os og erhvervslivet”.

Triple A Award 2024

Carnegie Triple A Award vil også i 2024 blive uddelt for toppræstationer inden for fagområderne; Finansiering, Eksternt Regnskab og Virksomhedshandel. Hvis du ønsker at komme i betragtning til at modtage prisen, så send en kort beskrivelse af dig selv sammen med karakterudskrift senest d. 31. juli 2024 til People & Culture Coordinator Siw Sørensen på e-mail adressen siw.soerensen@carnegie.dk.

Med prisen følger et diplom, et kontantbeløb og tilbud om karriererådgivning af Carnegie.

Carnegie Triple A Award 2023

På foto ses fra venstre Jacob Bastholm, Head of Investment Banking, Gustav Corfitz Andersen, vinder af Triple A Award,
Celeste Christine Arndal, vinder af Triple A Award,
Jacob Roaldseth, vinder af Triple A Award og
Christian Futtrup, Associate Director i Investment Banking, formand for Carnegie Triple A komiteen samt tidligere vinder.

Triple A Award 2022

På foto ses fra venstre Jacob Bastholm, Head of Investment Banking, Lasse Søndergaard Kirkvald, vinder af Triple A Award,
Muhammad Hunain Sarwar, vinder af Triple A Award,
Patrick Kjær, vinder af Triple A Award og
Christian Futtrup, Associate Director i Investment Banking, formand for Carnegie Triple A komiteen samt tidligere vinder.

Triple A Award 2021

På foto ses fra venstre Jacob Bastholm, Head of Investment Banking,
Jacob Gadensgaard, vinder af Triple A Award og
Anders Egelund, Managing Director i Investment Banking.

TRIPLE A AWARD Tidligere vindere

Line Plesner Støttrup Thomsen (2019), Harald Skjeldbred-Knudsen ( 2019), Aadne Ellingsberg (2018), Anders Jarmer (2018), Frederik Halberg Christiansen (2018), Thomas Pedersen (2018), Christian Futtrup (2017), Thomas Bjørn Hansen (2017), Kristian Idland Melchior (2017), Jens Dueholm (2016), Kasper Post Lyngbirk (2016), Mads Gjellerup (2016), Morten Friis Jensen (2015), Lucas Eichild (2013)