Velkommen til Carnegie

Carnegie er den globalt førende investeringsbank for virksomheder og investorer med et nordisk fokus. Vi tilbyder finansiel rådgivning inden for Investment Banking (virksomhedstransaktioner), Securities (analyse og handel med aktier) og Wealth Management (forvaltning af private formuer).

Vores forretningsfilosofi er enkel. Vi leverer rådgivning, der er kendetegnet ved professionalisme, højt engagement og integritet. Vi vil være kundens foretrukne samarbejdspartner, og det er vores vigtigste målsætning at hjælpe vores kunder til at gøre en god forretning til glæde for kunden og til glæde for samfundet.

Vores medarbejderes kompetencer er Carnegies vigtigste styrke. Det har derfor højeste prioritet at tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere. Det gør vi gennem vores positive kultur og ved at bestræbe os på at skabe de bedste betingelser for at vores medarbejdere får mest muligt ud af deres tid og engagement hos Carnegie. Vores positive arbejdskultur er karakteriseret ved at vi hylder individuel succes, udvikling og præstation som er baseret på teamwork, informationsdeling og fleksibilitet. Derved kan vi give den bedste rådgivning til vores kunder samtidig med at vi skaber livskvalitet for vores medarbejdere.

Carnegie Investment Bank Danmark er en del af Carnegie gruppen med 850 medarbejdere på kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Finland, England og USA.

Velkommen til Carnegie.

Jacob Bastholm, CEO

Historien om Carnegie

Læs mere
Carnegie blev i 1803 grundlagt som en handelsvirksomhed af David Carnegie og er idag et af ​​nordens ældste brands. Selskabet beskæftigede sig dengang med mange forskelligartede handelsaktiviteter. Skridtet til alene at tilbyde finansielle tjenesteydelser blev taget ved dannelsen af ​​investeringsbanken Bankirfirman Langenskiöld i 1932.