Velkommen til Carnegie

Carnegie er en førende nordisk investeringsbank. I Danmark tilbyder vi finansiel rådgivning inden for Investment Banking (virksomhedstransaktioner), Securities (analyse og handel med aktier, primært nordiske) og Wealth Management. Vi er samarbejdspartner for en lang række danske og udenlandske institutionelle investorer, virksomheder og private.  

Vores forretningsfilosofi er enkel. Vi leverer rådgivning, der er kendetegnet ved professionalisme, transparens og integritet. Vi vil være kundens foretrukne samarbejdspartner, og det er vores vigtigste målsætning at hjælpe vores kunder til at gøre en god forretning på både kort og lang sigt.  

Vores medarbejderes kompetencer er Carnegies vigtigste produkt. For at kunne tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere er det vigtigt, at vi hele tiden lever op til kravene til en moderne og attraktiv arbejdsplads. Carnegie tilbyder ansvar, udfordringer og udviklingsmuligheder for den enkelte. Vores positive arbejdskultur er karakteriseret ved en høj grad af teamwork, engagement og kundefokus.

Dialog er et vigtigt redskab i vores bestræbelser på altid at leve op til kundens forventninger. Vi hører derfor meget gerne fra dig, hvis du har synspunkter, konstruktiv kritik eller ros.

Carnegie Investment Bank Danmark er en del af Carnegie gruppen med kontorer i Sverige, Norge, Finland, England og USA. Gruppens hovedkontor er placeret i Stockholm.

Velkommen til Carnegie.

Jacob Bastholm, CEO

Historien om Carnegie

Læs mere
Carnegie blev i 1803 grundlagt som en handelsvirksomhed af David Carnegie og er idag et af ​​nordens ældste brands. Selskabet beskæftigede sig dengang med mange forskelligartede handelsaktiviteter. Skridtet til alene at tilbyde finansielle tjenesteydelser blev taget ved dannelsen af ​​investeringsbanken Bankirfirman Langenskiöld i 1932.