Rekruttering & Ledige stillinger

I det følgende har vi overordnet beskrevet vores rekrutteringsproces, så du ved, hvad du kan forvente.

Rekrutteringsprocess

Det er vigtigt for både os og dig som ansøger, at rekrutteringsprocessen bliver så god som mulig. Vi er altid glade for interesse i Carnegie som arbejdsplads, og det viser vi gennem hurtig og tydelig kommunikation.

Så vidt det er muligt, bekræfter vi allerede samme dag modtagelsen af din ansøgning, og fortæller dig, hvornår du kan forvente at høre fra os igen. 

Jobinterview

Ved første jobsamtale møder du den rekrutterende leder og HR. Fokus vil være på at høre om din baggrund og din motivation for at søge jobbet samt at vurdere, hvordan du som person vil passe ind i Carnegie. Du vil naturligvis også få uddybende information om selve jobbet. Samtalen varer typisk 1 time. 

Herefter indkalder vi relevante kandidater til anden samtale. Ofte vil du inden samtalen modtage en mail med en invitation til at udfylde en adfærdstest. Vi bruger adfærdstesten som basis for yderligere dialog og til at stille uddybende spørgsmål. Testens konklusioner vil blive gennemgået med dig i forbindelse med samtalen. Under samtale nummer to vil vi naturligvis gå lidt mere i dybden i forhold til vores gensidige forventninger, og du vil også få rig mulighed for at stille alle de mange spørgsmål, du måtte have, så du kan beslutte, om jobbet er det rigtige for dig. 

Du modtager altid en e-mail bekræftelse på tidspunktet for job-interviewet, herunder information om hvem du skal møde fra Carnegie, og hvor lang tid du skal afsætte til samtalen.

Hvis vi efter et job-interview vurderer, at du ikke skal gå videre i ansættelsesprocessen, vil du blive kontaktet herom pr. telefon. Det giver dig også mulighed for at spørge nærmere ind til begrundelsen for afslaget.

Ansættelse

Når vi har fundet den rette person til jobbet, vil denne blive inviteret herind for at underskrive kontrakt og møde de nye kolleger i afdelingen. Vi gennemgår information om ansættelsesforhold, praktiske forhold før jobstart og om første arbejdsdag m.v.

Er du interesseret i at starte din Carnegie-karriere?

Her finder du vores ledige stillinger.