Rekruttering & Ledige stillinger

I det følgende har vi overordnet beskrevet vores rekrutteringsproces, så du ved, hvad du kan forvente.

Rekrutteringsprocessen
Vi ønsker at give alle, der søger job i Carnegie, en god oplevelse. Det gør vi blandt andet ved at skabe god dialog under hele forløbet.

Når du uploader din ansøgning via vores portal, modtager du med det samme en bekræftelse og information om, hvornår du kan forvente at høre fra os igen.

Bliver du indkaldt til samtale, vil vi kontakte dig telefonisk og efterfølgende bekræfte mødedetaljer og mødedeltagere pr. e-mail, herunder hvor lang tid du skal afsætte til samtalen.

Du vil også modtage besked, hvis ikke du kommer i betragtning til stillingen, eller hvis du ikke er iblandt de første, der er udvalgt til samtale. Du er altid velkommen til at kontakte HR for en uddybning.

Hvis vi efter et jobinterview vurderer, at du ikke går videre i ansættelsesprocessen, vil du blive kontaktet herom telefonisk. Det giver dig også mulighed for at spørge nærmere ind til begrundelsen for afslaget.

Jobinterview
Ved første jobinterview vil fokus være på at høre om din baggrund og din motivation for at søge jobbet og give dig uddybende information om selve jobbet, teamet og arbejdskulturen. Vi skal finde ud af, om der kan være tale om et godt match. Samtalen varer typisk 1 time.

Skal vi mødes til en anden samtale, vil du inden samtalen modtage en mail med en invitation til at udfylde en adfærdstest og en logisk kapacitetstest. Resultaterne af disse vil blive gennemgået med dig i forbindelse med jobinterviewet. Formålet er at sikre, at der er en overensstemmelse med det indtryk, vi har fået efter vores første møde.

På samtale nummer to går vi mere i dybden, og du vil få mulighed for at stille de spørgsmål, der er behov for, så du kan beslutte, om jobbet er det rigtige for dig. Og så skal vi naturligvis afstemme forventninger til et evt. fremtidigt samarbejde. Du vil også blive orienteret om, hvad next step vil være og hvornår.

Er du interesseret i at starte din Carnegie-karriere?

Her finder du vores ledige stillinger