Lærke Torin Lehmann, Receptionist

Mød Lærke der til daglig læser en professionsbachelor i international handel og markedsføring på Copenhagen Business Academy.

”Som studentermedhjælper i receptionen modtager jeg gæster, koordinerer møder og transport, samt løser diverse administrative opgaver.

Jeg er den første og sidste person vores kunder møder, når de besøger Carnegie og deres oplevelse af receptionen, er en vigtig del af deres samlede indtryk. Jeg har derfor et stort ansvar for at give vores kunder – og alle andre besøgende – den bedst mulige service.

Vi yder også support til vores kolleger, hvilket giver mange forskelligartede opgaver og gør at min arbejdsdag aldrig bliver ensformig, men spændende og lærerig. Derudover har jeg med tiden fået tildelt flere selvstændige arbejdsopgaver, som jeg har ansvaret for bliver fuldført eller opdateret løbende. Det kan bl.a. være at klargøre velkomstmateriale til nye medarbejdere, opdatere vores arbejdsgange eller oversætte dokumenter.  

Jeg oplever, at der i receptionen er en positiv atmosfære, som gør at både kunder og mine kollegaer føler sig velkomne, når de er i kontakt med os. Alle i teamet bidrager og jeg kan altid spørge til råds. Der er altid god stemning, engagement og ambition i afdelingen hvilket gør, at jeg altid glæder mig til at komme på arbejde. Det er ikke kun noget, som jeg møder i min afdeling, men i hele Carnegie huset. Jeg oplever en meget inkluderende virksomhed, hvor der er plads til alle. Den gode kultur bliver kun bedre med alle de rigtig gode sociale arrangementer, som bliver holdt, der kan være alt fra champagne smagning og sommerfest til sundhedsuger med en masse aktive aktiviteter.”

Related articles