Alexander Vilstrup-Jørgensen, Analyst Assistant, Securities

Mød Alexander der til daglig læser cand.oecon på Copenhagen Business School.

I arbejdet som Analyst Assistant i Securities hos Carnegie oplever jeg stor variation i arbejdsopgaverne. Opgaverne kan bl.a. indebære markedsundersøgelser, opdatering og nyskabelse af finansielle modeller, deltagelse i diverse roadshows med virksomhedernes ledelser samt indsamling af ny og kreativ data, der kan bruges i dækningen af virksomheder. To dage er derfor sjældent ens i arbejdet som studentermedhjælper hos Carnegie.

Som student hos Carnegie bliver jeg mødt med mange udfordrende og komplekse arbejdsopgaver. Over tid er jeg blevet eksponeret for flere forskellige arbejdsopgaver, hvilket bidrager til, at jeg hurtigt har fået et indblik i, hvad Equity Research egentlig indebærer. I Carnegie oplever jeg en meget høj indlæringskurve, der aldrig stopper. Når jeg møder ind på kontoret, ved jeg med sikkerhed, at jeg kommer til at lære noget nyt. Derudover tilbyder Carnegie også et utal af kurser, hvor man kan få lov til at finpudse sine sproglige evner, forbedre sine Excel-evner eller få tips og tricks til egen karriereudvikling. Carnegie er en arbejdsplads, hvor det lærende og nysgerrige individ i høj grad trives.

Fra første dag hos Carnegie oplevede jeg en høj grad af ansvar i jobbet, hvorfor man som student ønsker at præstere sit bedste og levere et stykke arbejde af høj kvalitet. Til trods herfor er Carnegie stadigvæk en arbejdsplads, hvor der er plads til at lave fejl – uanset hvilken stilling man har. Det er nemlig gennem disse fejl, at man forbedrer sine evner og kompetencer.

Kulturen i Securities-afdelingen kan beskrives som meget inkluderende, uformel og imødekommende. Som nyansat i Carnegie oplever man en fremragende onboarding-proces, hvor man hurtigt bliver introduceret til sine nye kollegaer og virksomhedens forskellige forretningsområder. Jeg havde selv en fantastisk første arbejdsdag, hvor jeg blev mødt af blomster og hjemmelavet chokolade. Onboarding-processen gjorde, at jeg hurtigt følte mig som en del af teamet og kulturen i Securities. I Carnegie-huset på Christianshavn afholder vi også en række sociale arrangementer såsom sommerfester, julefrokoster og diverse fredagsbarer. Til disse arrangementer kommer man nemt til at møde kollegaer fra andre afdelinger i huset. Som nyansat kommer man derfor hurtigt til at kende alle i huset vha. de mange sociale arrangementer.

Related articles